Newsletter ASIL

Primesc

Noutăţi

la Editura Academica

Macovei Viorica Maria, Costin Gheorghe Miron
Laptele, aliment-medicament

Florea Traian (editor), Dima Stefan (editor), Costin Gheorghe Miron (editor), Bahrim Gabriela, Banu Iuliana, Borda Daniela, Cîrîc Alexandru, Elisei Alina, Segal Rodica, Stanciu Silvius, Turtoi Maria
Microîncapsularea pentru sisteme alimentare

Posteaza job

Va rugam sa folositi acest formular pentru a posta job-uri de profil. Toate anunturile sunt verificate de un redactor, va rugam nu pierdeti timpul dvs. si al nostru publicand anunturi care nu se incadreaza in domeniul de activitate al ASIL. ADRESA DVS. DE EMAIL
La inscriere va vom cere sa introduceti o adresa de email. Desi vom verifica daca este valida, aceasta adresa de email pe care o introduceti cand adaugati un anunt NU va fi facuta publica pe site. Raspunsurile la anunturi le veti primi pe email-uri/adresele/nr. de telefon pe care le includeti in textul anuntului. In acest sens, va rugam sa inserati in anunt date de contact, pentru a putea primi raspunsuri.
Nume societate :: Introduceti numele societatii Dvs.
Titlu anunt :: Introduceti numele locului de munca pe care doriti sa-l publicati
Descriere job :: Introduceti descrierea job-ului pe care doriti sa-l postati, incluzand si date de contact/modalitatea de contact pentru aplicanti.
Publica anuntul începând cu data de :: Data de incepere a publicarii
Înceteaza publicarea anuntului din :: Data de incetare a publicarii anuntului
Introduceti codul de verificare din imagine:
  

 

DESPRE INFORMATIILE PUBLICATE IN ANUNTURI
Responsabilitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il publica. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Nu garantam ca aceste informatii sunt reale si nici nu suntem responsabili pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. Nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor persoane care s-au bazat pe aceste informatii.
Serviciile oferite de site-ul nostru sunt gratuite si ca atare trebuie sa aveti in vedere ca nu va oferim garantia sigurantei lor. Noi vom face tot posibilul ca acestea sa fie de calitate.